SÜRME İZOLASYON

05-12-2023 13:17

Sürme İzolasyon

Sürme İzolasyon Uygulamaları iç ve dış mekanlarda düşey ve yatay suyun geldiği yönden, yüzme havuzları ve termal havuzlarda, içme ve kullanma suyu depolarında, soğuk hava depolarının duvar ve döşeme kaplamalarında, bina içi ıslak hacimlerde, teraslarda , temel ve istinat duvarlarında beton yapıların su yalıtım sorunlarının çözümlerinde yapılan uygulamalardır.

Yarı Elastik Sürme İzolasyon Uygulamaları

Çimento ve Polimer Dispersiyon Esaslı Su yalıtım uygulamaları,

Tam Elastik Sürme İzolasyon Uygulamaları

Çimento ve Polimer Dispersiyon Esaslı, 2 bileşenli, Su Yalıtım uygulamaları

UV Dayanımlı Sürme İzolasyon Uygulamaları

Çimento ve Polimer Dispersiyon Esaslı, UV Işınlarına Dayanıklı, 2 bileşenli, Süper Elastik Güneş Işınlarına maruz kalan açık alanlarda uygulanabilen Su Yalıtım Uygulamasıdır.


Dış mekanlarda yapılan su yalıtım uygulamaları ile ıslak hacimlerde yapılan sürme yalıtım uygulamaları, üzeri kaplanmak şartı ile uzun vadeli su yalıtımı sağlar.

Verimli performans alınabilmesi için, alana uygun doğru malzemenin seçilmesi,oluşturulacak katmanın yüzeyin kullanım amacına uygun şekilde kalınlık ayarlaması yapılması , mevsim koşullarının uygulamaya en müsait olduğu zaman dilimi seçilerek uygun sıcaklıkta yalıtım uygulaması yapılmalıdır.

Sürme Yalıtım Uygulamalarının doğru yapılması durumunda ek yersiz tek parça yapılmasından dolayı su yalıtımında avantaj sağlar.

Sürme Yalıtım yapılırken katlar arasındaki sarfiyatın malzemenin özelliğine göre üretici firma tavsiyesine uygun olarak yapılması önemlidir. Sürme Yalıtım yatay ve 2 metre yüksekliğe kadar 3 kat fileli olarak uygulanmalı, her kat arasında malzemenin kür süresi beklenmelidir.

İzoreal uygulayıcı firma olarak bu sektörde 10 seneyi aşkın tecrübeli ve profesyonel eğitimli ekipler ile birçok projede yer almıştır.

Verdiğimiz tüm hizmetler garantili olmakla beraber kullanılan tüm ekipman ve malzemeler Avrupa standartlarına uygun belgelidir.

Ücretsiz Keşif için Hemen Bizi Arayın ! 0 850 259 59 89

ÇİMENTO ESASLI SÜRME YALITIM UYGULAMASIÇİMENTO ESASLI SÜRME YALITIM UYGULAMASI
ÇİMENTO ESASLI SÜRME YALITIM UYGULAMASIÇİMENTO ESASLI SÜRME YALITIM UYGULAMASI
EPOKSİ UYGULAMASIEPOKSİ UYGULAMASI
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.