PVC MEMBRAN YALITIM HİZMETİ

05-12-2023 13:17

Pvc Membran Yalıtım Hizmetleri

Türkiye'de Pvc Membran Teknolojisi son 50 yıldır temelden çatıya uygun malzeme seçme ve sistem çözümleri ile tek kat uygulanarak güvenli ve kaliteli yalıtım uygulamalarına olanak sağlar.

Sentetik Pvc Yalıtım Örtüleri kullanım alanına bağlı olarak katkı maddeleri ile güçlendirilerek ortam şartlarına uygun ekonomik esnek ve uzun ömürlü bir yalıtım malzemesidir. Uzun kullanım ömründen dolayı doğaya saygılı ürünlerdir.

Uygulama sıcak hava kaynak makineleri ile yapılmaktadır.

Uygulama Alanları

  • Temel ve Perde Betonların Su Yalıtımında
  • Su Depolarında
  • Teras ve Çatılarda
  • Tünel ve Altyapı İnşaatlarında
  • Yapay Gölet ve Su Kanallarında

Pvc Membran Çeşitleri

Sarı Siyah Sinyalli Membranlar

Yüksek elastikiyet kabiliyeti ile sinyal tabakası sayesinde uygulamanın her aşamasında kontrol imkanı sağlar. Bitki köklerine karşı dayanıklıdır. Mekanik dayanımı yüksektir. Temel ve Perde izolasyonlarında Güneş ışınlarına maruz kalmayan kapalı teraslarda çatılarda uygulanabilir.

UV Dayanımlı Membranlar

Dış hava şartlarına uygun, Güneş ışınlarına dayanıklı, polyester donatılı yırtılma ve gerilme direnci yüksek, elastik ve bitki köklerine karşı dayanımı üst seviyede olan bir su yalıtım membranıdır.

Mavi Su Yalıtım Membranı (Antibakteriyal)

Mavi Antibakteriyal su yalıtım membranı satıh yüzeyi ile bakteri ve yosunların membranın yüzeyine tutunmasını engeller.

Suyun Renginde, Kalitesinde değişiklik yapmadığı gibi içme ve kullanım suyunun içerisindeki kimyasallara karşı dayanım performansı yüksektir. İçme ve kullanma suyuna kesinlikle karışmadığı raporlarla teyit edilmiştir.

İçme ve kullanma suyu depolarında güvenle kullanılabilir.

İzoreal uygulayıcı firma olarak bu sektörde 10 seneyi aşkın tecrübeli ve profesyonel eğitimli ekipler ile birçok projede yer almıştır.

Verdiğimiz tüm hizmetler garantili olmakla beraber kullanılan tüm ekipman ve malzemeler Avrupa standartlarına uygun belgelidir.

Ücretsiz Keşif için Hemen Bizi Arayın ! 0 850 259 59 89

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.