POLİÜRETAN ENJEKSİYON

05-12-2023 13:15

Poliüretan Enjeksiyon

Poliüretan Enjeksiyon uygulaması , beton içerisinde oluşan çatlaklar yolu ile sızan suyun veya nemin bertaraf edilmesi için %99 çözüm oranı ile uygulanan poliüretan maddesi, belirlenen noktalardan yüksek basınçlı profesyonel ekipman ile enjekte edilmektedir. Poliüretan maddesi su veya nem ile karşılaştığında reaksiyona girmekte ve çatlaklar içerisinde şişerek tüm gözenekleri doldurmaktadır. Böylece betonu kırmadan veya farklı bir işleme gerek kalmadan su sızıntısını engellemiş olur.

İzoreal uygulayıcı firma olarak bu sektörde 10 seneyi aşkın tecrübeli ve profesyonel eğitimli ekipler ile birçok projede yer almıştır.

Verdiğimiz tüm hizmetler garantili olmakla beraber kullanılan tüm ekipman ve malzemeler Avrupa standartlarına uygun belgelidir.

Ücretsiz Keşif için Hemen Bizi Arayın ! 0 850 259 59 89

Birinci Aşamada Belirlenen Noktadan Delici Yardımı ile Yuva AçılırBirinci Aşamada Belirlenen Noktadan Delici Yardımı ile Yuva Açılır
Açılan Yuvalara Paker İsimli Aparatlar Yerleştirilir.Açılan Yuvalara Paker İsimli Aparatlar Yerleştirilir.
Pakerlerin Sabitlenmesi için anahtar yardımı ile sıkıştırma işlemiPakerlerin Sabitlenmesi için anahtar yardımı ile sıkıştırma işlemi
Paker Yerleştirildikten Sonra Bu Aşamada Poliüretan Enjeksiyon, Yüksek Basınçlı Makine ile Enjekte Edilmektedir.Paker Yerleştirildikten Sonra Bu Aşamada Poliüretan Enjeksiyon, Yüksek Basınçlı Makine ile Enjekte Edilmektedir.
Enjekte Edilen Poliüretan Enjeksiyon, Beton içerisinde oluşan çatlakları doldurarak reaksiyona girmeye devam eder.Enjekte Edilen Poliüretan Enjeksiyon, Beton içerisinde oluşan çatlakları doldurarak reaksiyona girmeye devam eder.
Poliüretan Enjeksiyon Uygulamasının Son GörüntüsüPoliüretan Enjeksiyon Uygulamasının Son Görüntüsü
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.